Seriózní oranžové cuvée z ročníku 2016, které je věnováno živlu vody, proto Maro! Stejně zajímavé jako Tero, ale složením i macerací trochu jinak. Odrůdově jde o 80%...
Naše oblíbené rakouské oranžové víno - to je Blanca od Ploder-Rosenberg ze Štýrska. Jde o víno, které by mělo nejlépe reprezentovat jejich rukopis, hlavní odrůdy a rozmanitost....
Rozšířili jsme nabídku štýrské biodynamické legendy Ploder-Rosenberg! Z bílých vín u nás přistál i Gelber Muskateller neboli Muškát žlutý. Pouhých 9% alkoholu z něj dělá...
Biodynamický rakouský sekt certifikovaný DEMETER z lokální červené odrůdy Isabella. Jde o víno vyrobené tradiční metodou šumivých vín, ovšem s lehkým naturálním twistem, který...
Pét-nat, který maceruje na slupkách? Pro Ploder-Rosenberg žádný problém. Jde o směs odrůd Cerason a Souvigner Gris, po sběru si mošt poležel 20h se slupkami a kvasil v nerezovém...
Hravé červeno-rosé ze štýrské autochtonní odrůdy Blauer Wildbacher, kterou najdete v trochu jiném provedení třeba i ve vínu Indigo. Zase se Franz Strohmeier nedržel s...
Nesířené a energické cuvée Pinot Blanc a Chardonnay, exploze čistých ovocných chutí v jedné láhvi! Aroma je svěží a intenzivní s minerálně-kouřovým nádechem. Chuť pak šťavnatá s...
Vinobraní je už pár měsíců za námi, a tak se okolo nás začínají objevovat první letošní pét-naty! Jeden z nich připravili i Herzánovi, pod jejich žlutou etiketou se skrývá...
Slobodné původně vyrábělo dvě rosé, nakonec se rozhodli pro jednu jedinou nejvyváženější kombinaci, tou je Rebela Rosa. Lehké a jiskrné víno pod korunkou z odrůd Frankovka (50%)...
Seriózní oranžové víno "staré školy". Základem je 100% Pinot Gris, který má ve slupkách svých bobulích vysoký obsah barviv, a tak je vhodný právě pro macerovaný styl, kdy...
Frankovka, Cabernet, Alibernet. Tři odrůdy, vždy to nejlepší ze sklizně. Každá zvlášť v sudu, bez spěchu - alespoň 18 měsíců. Krásné červené odrážející charakter severních...
Tento mladý vinařský talent ze Znojemska posílá do světa další červené, konkrétně dost šťavnatou Frankovku! Nejdříve kvasila 3 týdny v otevřených kádích na slupkách, následně...