DOBROTY
Víno milujeme jak to jenom jde, ale nemůžeme ho pít non-stop! Teda... Mohli bychom, ale okolo osmé hodiny ranní si raději připravíme šálek filtrované výběrové kávy z místní pražírny, při kocovině si dáme láhev jedinečné březové mízy Euforia, k pikniku přírodní cider a místo dezertu zase kvalitní čokoládu. Kdbyste si chtěli něco z toho přihodit k Vaší vinné objednávce, tak u nás můžete!

Mírně perlivý suchý nesířený cider z 225 litrového dubového sudu Anežka. Sekundární fermentace v lahvi přídavkem čerstvého jablečného moštu další sezony. Sad Pacov. Odrůda Strýmka.

Tichý suchý cider z 225 litrového dubového sudu Amálie. Sady Nízká Lhota u Kámena, Podolí u Ratibořských Hor. Odrůdy Smiřické, Rubín, Spartan, Bernské růžové.

Mírně perlivý suchý cider z 225 litrového dubového sudu Johana. Primární fermentace dokončena v lahvi jako pét-nat u vína. Sady Podhora, Pacov. Odrůdy Croncelské, Bleinheimská...