Mírně perlivý suchý nesířený cider z 225 litrového dubového sudu Anežka. Sekundární fermentace v lahvi přídavkem čerstvého jablečného moštu další sezony. Sad Pacov. Odrůda Strýmka.
Mírně perlivý suchý cider z 225 litrového dubového sudu Johana. Primární fermentace dokončena v lahvi jako pét-nat u vína. Sady Podhora, Pacov. Odrůdy Croncelské, Bleinheimská...
Když mají ve vinařství trochu času navíc, vrhnou se po vinobraní na další srandu a tou je cider. Nic umělého, prostě přírodně fermentující mošt z jablek, které jsou navíc v...
Spontánně fermentovaný blend dánského cideru, vína a piva! Cider nejdříve maceruje s hrozny odrůdy Solaris, následně pak na bezových květech, což se ještě zastudena dochmelí...
Co dostanete, když smícháte žirafu a zebru? No přece Okapi! To stejné platí o tomhle blendu spontánně fermentovaného dánského cideru a spontánně fermentovaného dánského piva s...
Tato láhev představuje vše, co parta z Æblerov potká při svých cestách po dánských sadech. V tomto koferment-pét-natu najdete jablka, hrušky, kdoule, hroznové víno, maliny,...
Spontánně fermentovaný dánský cider vyrobený z organicky pěstovaných 70% konzumních jablek, 20% moštových jablek a 10% hrušek. Naprosto suchý s vyšší aciditou bohatým jiskrným...
Přírodní, tichý, suchý a nesířený cider zodrůd Panenské, Rubín, Grahamovo, Hedvábné bílé a Baikovo. Po spontánní fermentaci následovalo 12 měsíční zrání ve starším...