Když mají ve vinařství trochu času navíc, vrhnou se po vinobraní na další srandu a tou je cider. Nic umělého, prostě přírodně fermentující mošt z jablek, které jsou navíc v...
Spontánně fermentovaný blend dánského cideru, vína a piva! Cider nejdříve maceruje s hrozny odrůdy Solaris, následně pak na bezových květech, což se ještě zastudena dochmelí...
Co dostanete, když smícháte žirafu a zebru? No přece Okapi! To stejné platí o tomhle blendu spontánně fermentovaného dánského cideru a spontánně fermentovaného dánského piva s...
Tato láhev představuje vše, co parta z Æblerov potká při svých cestách po dánských sadech. V tomto koferment-pét-natu najdete jablka, hrušky, kdoule, hroznové víno, maliny,...
Spontánně fermentovaný dánský cider vyrobený z organicky pěstovaných 70% konzumních jablek, 20% moštových jablek a 10% hrušek. Naprosto suchý s vyšší aciditou bohatým jiskrným...
Přírodní, tichý, suchý a nesířený cider zodrůd Panenské, Rubín, Grahamovo, Hedvábné bílé a Baikovo. Po spontánní fermentaci následovalo 12 měsíční zrání ve starším...
Přírozeně fermentovaný suchý jablečný cider z Chřib je to správné osvěžení! Starý sad, letité stromy a na nich rostou panenky, jaderničky a kožuchy - staré odrůdy jablek...