Syfany

Za vinařstvím Syfany stojí Jakub Zborovský. Stojí si za naturálním přístupem k tvorbě vína. Většinou zrají v akátových sudech až na pár výjimek. Veškeré sudy pochází z rukou místního bednáře a dřevo taktéž pochází z regionálních lesů. Nízko-zásahové postupy jsou základem celé tvorby vína, většina vín se stáčí samospádem (gravitačně), nečiří se, nefiltruje a siří minimálně nebo vůbec. A pohrává si i s biodynamickým vinohradem. Vína Jakub distribuuje do celého světa od Ameriky po Japonsko.
Jste připravení na jednu bestii? "The Beast" vzniklo jako pracovní název pro cuvée třech odrůd - Sauvignonu, Tramínu a Chardonnay. Přestože tohle víno prošlo ve vinařství...
7066
Šťavnaté nefiltrované bubliny z moravské odrůdy André, která zde nádherně vyniká. Jde o přirozeně šumivé víno stylu pét-nat vyrobené částečným kvašením v...
7060
Modrý Pinot 2018 z vinice Úlehle na Vrbici od vinaře Jakuba Zborovského opět s originální etiketou od slovenského umělce Jana Juhaniaka. Tato odrůda v naturální podobě prostě...
6214
Nabušený Pinot Noir z vinice Úlehle na Vrbici v magnum velikosti, který zrál 16 měsíců v akátovém sudu. MAGMOON je zkrátka cesta na měsíc - vína, která se u Syfany ve sklepě...
5862
Superkombinace lokálních odrůd André a Cabernet Moravia, která potřebovala pár let k tomu, aby vydala ten nejlepší výkřik! Proto se k nám teď dostává pěkně nazrálý ročník 2017,...
5685
5371
5368
5365
5362
Fanoušci dobrých Veltlínů pozor! V Syfany pracují nejraději právě s viniční tratí Krátký, kterou mají osázenou několika tradičními odrůdami. Je to ale Veltlínské zelené, které...
5356
3924
Hravá a aromatická směs hroznů Pálava (PAL) a Ryzlink vlašský (AŠÁK) -. Měsíc macerováno na slupkách, poté víno zrálo 11 měsíců v akátových sudech. Minimální síra před...
3921
Stránka 1 z 2 -
16 položek celkem