Ve vinohradu...

photos-4_1

 

Vinař chová respekt jak ke životnímu prostředí, tak i ke své práci. Moderní výroba naturálních vín se vrací zpátky do dob extenzivního zemědělství, kdy nebylo možné využívat průmyslová minerální hnojiva a ani chemické postřiky na ochranu rostlin ve vinicích. Organické nebo biodynamické zemědělství je základ každého dobře chutnajícího vína! Alternativnou jsou živiny ve formě chlévského hnoje nebo rozkládající se zbytky rostlin z meziřádků. Výluhy z bylin jako je kopřiva nebo přeslička zase poskytují přírodní cestu k ochraně révy vinné. Zelené práce i sběr probíhá zásadně ručně, aby bylo dosaženo vysoké kvality hroznů.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz

Potvrzení plnoletosti.

Omlouváme se za vyrušení, ale vstupujete na stránky obsahující alkoholické nápoje. Ze zákona je přístup k těmto produktům podmíněn vaší plnoletostí. Souhlasem potvrzujete, že je vám víc jak 18 let. Nezletilým osobám je prodej alkoholických nápojů zakázán.