
Když jsme tohle lehounké červené poprvé ochutnali na festivalu Les Anonymes v Angers, hned jsme ho potřebovali mít taky v Brně! Tohle víno vzniklo za společné práce Julie a...

Karbonicky macerovaný Frühroter Veltliner, po našem Veltlínské červené rané, je lehká oranžáda ideální na konec léta. Tato odrůda se vzácně vyskytuje jak na Moravě, tak i v...

Tahle kombinace Xarel·lo, Sumoll, Monastrell, Mandó z Katalánska je tou pravou volbou na teplé letní večery!

El Cercle pochází z jediné rodinné vinice - 100% odrůdy Macabeo. Vyznačuje se precizní a čistou chutí. Žádná filtrace a žádné siřičitany. Víno je plné...

La Roda je směsicí odrůd Malvasija a Xarel.lo. Dlouhé zrání na kalech slibuje krásnou křupavost a aroma. Hrozny fermentují 15 dní na slupkách, čímž je dosaženo maximálního...

Růžový pet-nat od Mas Gomà. Obsahuje 80 % hroznů odrůdy Garnatxa negre a 20 % hroznů odrůdy Sumoll negre z jediné vinice s udržitelným, biodynamickým a čistě přírodním ošetřením...

Další tradiční metodou zpracovaný sekt ze Španělska. Jedná se o blend dvou odrůd - Xarel-lo a Macabeu. Ve víně se hojně odráží terroir dané oblasti, tudíž čekejme svěžest,...

Poctivější španělskou cavu z biodynamické produkce byste jen těžko našli! Vinařství Mas Gomà, které sídlí v katalánské oblasti Penedés, hravě spojuje tradiční výrobu šumivých...