VINAŘI, Strana 2
-
7 Řádků
-
Aleš Kovář
-
Barnag
-
Bencze Birtok
-
Benoit Camus
-
Bergkloster
-
Bidule
-
Bodegas Moraza
-
Bott Frigyes
-
Braccia Rese
-
Clos Bateau
-
D.B Schmitt
-
Didier Grappe
-
Dlúhé Grefty
-
Dobrá Vinice
-
Domaine MADA
-
Domaine Saurigny
-
Donatus
-
Dva duby
-
Florian Herzog
-
Glow Glow
-
Chito's Gvino
-
Jaroslav Osička
-
Joiseph
-
Krásná hora
-
L'Archetipo
-
L’Antica Quercia
-
L'Octavin
-
la Salada
-
Les Cigales dans la Fourmilière
-
Les Frères Soulier
-
MAGULA
-
Martin Vajčner
-
Marto Wines
-
Mas Gomà
-
Michal Bažalík
-
Michal Kacetl
-
Milan Nestarec
-
MIRA
-
Mirco Mariotti
-
Monology
-
Naboso
-
Nibiru
-
Ota Ševčík
-
Patrick Bouju
-
Peter Nagyváradi
-
Petr Michálek
-
Petr Koráb - Živá hora
-
Peybonhomme-Les-Tours
-
Ploder - Rosenberg
-
Punkista - Robert Osička
-
Quantum Winery
-
Réka Koncz
-
Richard Stávek
-
Romuald Valot
-
Shadowfolk Vineyards
-
Sklep Padesátosm
-
Slobodné vinárstvo
-
Strekov 1075
-
Strohmeier
-
Šumenjak
-
Tomcsányi Családi Birtok
-
Tommy Véron
-
Vaskapu
-
Vina Čotar
-
Vína Herzánovi
-
Vinařství Petr Marada
-
Vinařství Směska
-
Vinařství Vykoukal
-
Vinařství Syfany
-
Weingut Fidesser
-
Weingut Pittnauer
-
Vinařství Bystřický
-
Bbirbiciú | Natural Wine Shop
Výpis produktů
Atlas - to nejlepší z vinice Pinot Noir zvané Rókaluk vysazené v roce 1999, která je od roku 2013 obhospodařovaná v biodynamickém režimu. Po sběru jsou k maceraci ponechány celé...
Z ročníku 2022 se k nám dostala už pěkná alokace jinak věčně vyprodaného Chenin Blanc od Istvána Bencze. Základem jsou hrozny z biodynamicky obdělávaného vinohradu této původem...
Jak to vypadá, když se legenda jako Bencze rozhodne udělat růžové bubliny? Jako vždy - naprosto skvěle! I pro tento pét-nat použil pouze vlastní hrozny z biodynamických...
ZORE z ročníku 2024 vyniká svoji plností a intenzitou, na které má zásluhy hlavně Alibernet - ten nově doplnil kombinaci André a Frankovky. Hrozny macerují 8 dní vcelku při...
Elegance, jemnost, ovocnost. O tomhle je Frankovka zvaná RITUÁL, kterou Andrej a Nadja z Naboso vnímají jako takovou svoji tradici. Nesnaží se jí ohromit, ale spíše poukázat na...
Sylvánské zelené je vidět čím dál tím méně, ale u Jakuba Herzána z Kobylí má ve vinicích stále své místo. Jde o mladou výsadbu, ze které budou určitě vína časem nabírat na síle,...
Šťavnatý Ryzlink od Peti Marady se hodí perfektně k obědu i k večeři, má výrazně odrůdové aroma s tóny broskví a zelených jablek, příjemnou kyselinou a medově nasládlým tělem a...
Jihoitalské rodinné vinařství L’Archetipo nás překvapilo touto novinkou - populární odrůda Primitivo v radikální přírodní interpretaci. Oproti jejich klasickému Primitivu...
To bylo fůrt dokola: A takové Primitivo nemáte? Tak už teda máme! Ale žádnou umělou supermarketovku, nýbrž jeho energickou a aromaticky svěží podobu od L’Archetipo....
Víno z terakotových amfor jste už určitě pili, ale Merlot (60%) s Malbecem (40%) z Bordeaux určitě ne! Tohle cuvée mělo po fermentaci tolik energie, že ho ve vinařství...
Tak tento elegán je 100% Merlot z Bordeaux, konkrétně z vinařství Peybonhomme-Les-Tours v městečku Cars. Hlavním cílem vína bylo přinést pitelnost,...
Nesnášíme plýtvání a nevyužitý potenciál, a tak nás tohle víno baví 2x tolik! Zbylý mošt z mnoha odrůd byl 2,5 měsíce macerovaný v otevřené dubové kádi na extra porci...
