Vinařství Syfany
Za vinařstvím Syfany stojí Jakub Zborovský. Stojí si za naturálním přístupem k tvorbě vína. Většinou zrají v akátových sudech až na pár výjimek. Veškeré sudy pochází z rukou místního bednáře a dřevo taktéž pochází z regionálních lesů. Nízko-zásahové postupy jsou základem celé tvorby vína, většina vín se stáčí samospádem (gravitačně), nečiří se, nefiltruje a siří minimálně nebo vůbec. A pohrává si i s biodynamickým vinohradem. Vína Jakub distribuuje do celého světa od Ameriky po Japonsko.

Jste připravení na jednu bestii? "The Beast" vzniklo jako pracovní název pro cuvée třech odrůd - Sauvignonu, Tramínu a Chardonnay. Přestože tohle víno prošlo ve vinařství...

Šťavnaté nefiltrované bubliny z moravské odrůdy André, která zde nádherně vyniká. Jde o přirozeně šumivé víno stylu pét-nat vyrobené částečným kvašením v...