Vinařství Syfany
Za vinařstvím Syfany stojí Jakub Zborovský. Stojí si za naturálním přístupem k tvorbě vína. Většinou zrají v akátových sudech až na pár výjimek. Veškeré sudy pochází z rukou místního bednáře a dřevo taktéž pochází z regionálních lesů. Nízko-zásahové postupy jsou základem celé tvorby vína, většina vín se stáčí samospádem (gravitačně), nečiří se, nefiltruje a siří minimálně nebo vůbec. A pohrává si i s biodynamickým vinohradem. Vína Jakub distribuuje do celého světa od Ameriky po Japonsko.

Nepanikařte, cuvée Rieslingu, Pinot Blanc a Pálavy dohromady hraje opravdu hezky! Více tratí, hlavně spraš a písek, v okolí obce Vrbice. Víno zrálo 10 měsíců v moravském dubovém...

Dobře pitelné bílé cuvée Ryzlinku, bílého Pinotu a Veltlínu z různých vlastních vinic v obci Vrbice. Trochu nám svým "moravským" projevem připomíná Nestarcův Běl. Zrálo pouze v...

Nabušený Pinot Noir z vinice Úlehle na Vrbici v magnum velikosti, který zrál 16 měsíců v akátovém sudu. MAGMOON je zkrátka cesta na měsíc - vína, která se u Syfany ve sklepě...