Zákaz prodeje alkoholu osobám mladším 18 let. Při převzetí zboží bude ověřen Váš věk.

"A jak je to se sírou?"

photos-9

 

Pravdou je, že veškerá vína obsahují oxid siřičitý, protože je to jeden z vedlejších produktů procesu fermentace vína. Takové množství je ale zanedbatelné a vínu na kvalitě rozhodně neubere. Horší tomu ale je v případě, kdy se síra přidává z důvodu stabilizace vína. Malé množství (přibližně do 60 mg/l) u suchých vín nemusí víno nijak výrazně znehodnotit, ale z většího množství (klidně až 300 mg/l) potřebného ke stabilizaci sladších vín vás bude po ránu rozhodně třeštit hlava. Naše vína jsou buď sířená minimálně nebo vůbec. Ke stabilizaci bohatě stačí, když vinař svému vínu rozumí, dodržuje čistotu ve vinici a ve sklepě a třeba i pro svá bílá vína využije macerace na slupkách, díky které může víno získat přírozenou ochranu.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení