Čistý Furmint v rakouském zpracování. Hrozny byly po sběru rozšlapány, následovala krátká macerace a zrání na starých sudech. Výrazná aromatika, kombinace minerality a svěží...
Fogosch 2021. Víno založené na Veltlínském zeleném. Část vína macerovala 10 dní na slupkách, zbytek vína maceroval 2 dny. Víno zrálo 13 měsíců na dřevěných sudech o objemu 500...
Velice šťavnatý Neuburger z Burgenlandu, který si hned zamilujete. Po ručním sběru a třídění se celé hrozny rozšlapou a nechají macerovat 2-3 týdny, čímž víno dostane další jak...
V jedné láhvi přes 20 různých odrůd a to není všechno! Jedná se o kombinaci mladých vinic i vinic přes 100 let starých, to přece musíte vyzkoušet! Mischkultur 2022 je lehké,...
Stejně zpracované hrozny Blaufränkisch, Merlot a Cabernet Sauvignon z biodynamických vinic v rakouském Burgenlandu. Cuvée odrážející ne pouze různé odrůdy, ale i různé ročníky....
Jestli jsme někdy pili od Pittnauerů červené víno, které jde naprosto mimo jejich zajetý styl, tak je to právě nový Best Friend. Jde o 100% Frankovku udělanou naprosto bez...
Jak si udělat den perfektní? Jeden z receptů je otevřít si láhev tohoto svěžího cuvée několika verzí Muškátu a Sauvignonu Blanc z rakouského Burgenlandu. Fanoušci herbálně...
Jestli jste, stejně jako my, docela "vavřincoví", tak bychom vám doporučili vyzkoušet i tuto láhev od Gerharda Pittnauera. I on pro ně má slabost! V této láhvi kombinuje čtyři...
Další skvělé červené víno z rukou Pittnauerů z rakouského Burgenlandu. Svěží elegantní 100% Pinot Noir v chuti připomínající lesní ovoce, džem a fialky, zároveň ale překvapí...
Gamay z růžové žuly v Beaujolais, to je něco skvělého. Hrozny pochází z 50 let starého a na hlavu sazeného vinohradu, o který se Sylvie a Thierry starají od roku 2019...