Dobrá Vinice
Tito průkopníci přírodních vín a biodynamického vinohradnictví na Moravě v naší nabídce rozhodně nesmí chybět! Vinařství založil Petr Nejedlík v roce 1992 a dnes ho vede se svoji ženou Andreou. Jejich sklep najdete nedaleko Znojma, proto není divu, že se většina jejich vinohradů nachází na území NP Podyjí - tam taky vzniká jejich legendární Cuvée Národní Park. Vína dělají poctivě bez přidávání zbytečných aditiv. Ke zrání vína často využívají přírodní materiály jako dubové sudy nebo gruzínské hliněné amfory qvevri, které do ČR přivezli vůbec jako první. Z Dobré Vinice můžete ochutnat i nějaké starší ročníky, které se nádherně vyvíjí v čase. Bezesporu se jedná o legendární moravské vinařství, které by měl ochutnat každý nadšenec naturálních vín!
Nový ročník legendárního pét-natu od Dobré Vinice přichází tak akorát včas! A kvalitou se vrací do svých zajetých kolejích, které známe z povedených ročníků 2017-2019. Co víc...
5965
Müller Thurgau v celé své nefiltrované odrůdové kráse s vysokou mineralitou, lehkým svěžím tělem a vysokou kyselinou, celkově se jedná o víno s divočejším projevem vhodné i k...
5688
Hrozny pocházejí z biodynamické vinice v Národním parku Podyjí s ojedinělým prvohorním podložím. Víno zrálo 14 měsíců na kvasnicích ve francouzských dubových sudech. U vína...
5102
Skvělý svěží rosé pét-nat od Dobré Vinice! Jde o 100% Pinot Noir z mladé výsadby, ze které vína vynikají lehkostí a ovocností. V chuti je naprosto čistý s malým množstvím...
4293
Nový ročník nejprodávanějšího cuvée od Dobré Vinice ze Znojemska je tady! Opět zde hezky vyzněla souhra Milerky, Rýňáku a Vlašáku z vinic na území NP Podyjí. V chutí je krásně...
3797
Nový přírůstek do řady Natura, tohle Veltlínské zelené z vinic na území Národního parku Podyjí má medovou barvu, plné tělo a ořechovo-herbální aroma, celkově velice "křupavý" a...
3796
Nádherný příklad potenciálu této odrůdy, polovina vína kvasila a zrála v gruzínské nádobě qvevri a polovina v dubovém sudu.
Následně byly tyto dvě části spojeny a znovu uloženy...
3199
Intenzivně minerální pét-nat z Rieslingu pěstovaného biodynamicky na území Národního parku Podyjí v okolí Znojma. Má ostře živou kyselinu, výrazné citrusovo-bylinné aroma a...
3156
100% Pinot Noir od Petra Nejedlíka ze Znojemska fermentovaný 9 měsíců v qvevri a poté 12 měsíců v dubovém sudu. Neuvěřitelná hloubka chutí, jedinečný zážitek!
1392
Tohle je velká hra! Seriózní a nesmírně komplexní oranžové 100% Chardonnay z qvevri s nádherným projevem šestiletého zrání na lahvi.
998
Trochu složitější lehce oranžový Ryzlink vlašský, který zrál v 9 měsíců na slupkách v 1000l gruzínské amfoře qvevri a následně 12 měsíců v dubovém sudu, v chuti vyniká umami...
177
Stránka 1 z 1 -
11 položek celkem