Tohle je výborné slovenské nesířené ancestrale! Kdo by neznal tento styl, jde o šumivé víno vzinklé sekundární fermentaci v láhvi, tedy něco na pomezí pét-natu a tradiční...
Minerálně svěží pét-nat v 1,5l magnumové velikosti od maďarského biodynamika Istvána Bencze, který dělá nesířená vína v okolí Balatonu na úpatí kopce Szent György-hegy....
Horse Negro konečně v NWS! Černý kůň od Petra Korába je takový moravský naturální twist na lambrusco. Jde o skoro červené bubliny, ve kterých základ tvoří Frankovka a macerovaný...
Intenzivní vůně červeného ovoce, na nose zralé třešně, višně, rybíz, červené lesní plody. Středně plné, v ústech díky příjemné kyselince mimořádně svěží a šťavnaté. Na jazyku...
Tak s tímto přírodně perlivým vínem si Josef z Nibiru hezky vyhrál! Základem je Gelber Muskateller neboli Muškát žlutý, který je oproti tomu moravskému méně květinově...
Nemáte zrovna chuť na pét-nat, ale taky na žádnou klasiku, zkuste sekundární Sauvignon od Syfany! Jde o jiskrné perlivé víno, které vzniká druhotnou fermentací v láhvi, kdy je...
Lè Turnè je zpět! Nyní jde o spojení dvou odrůd (60% Grechetto, 40% Trebbiano) z bio certifikovaných vinic v regionu Emilia-Romagna. Zpracováno metodou sekundární fermentace v...