Každým rokem Petr Koráb přijde s novým experimentem a nyní jde o "Carbonic for all". Užijete si divokou a krásně aromatickou kombinaci Ryzlinku vlašského a Hibernalu, které...
Tohle maďarské cuvée nás svoji energií posadilo na zadek! Tvoří ho Hárslevelű (hrozny jsou z Mátry) a Sauvignon Blanc (2 týdny semi-karbonické macerace), pak víno zrálo v...
Annamária Réka Koncz má na svědomí jedno fakt živé a zábavné oranžové víno, řeč je cuvée Óra. Nyní se k nám dostal nový ročník 2021, pod kterým se skrývá více odrůd jako...
Třetí ročník Amfory v řadě pořád stejně zábavný. V tomto oranžovém cuvée najdete převážně Pálavu, ale i trochu Tramínu. Za jejím originálním charakterem stojí kachetinská metoda...
Seriózní oranžové víno "staré školy". Základem je 100% Pinot Gris, který má ve slupkách svých bobulích vysoký obsah barviv, a tak je vhodný právě pro macerovaný styl, kdy...
Tohle je lehká a skvělé pitelná oranžáda z Děvínu (85%) a Tramínu (15%), což je znát i podle jeho výrazného ovocného aroma. Nicméně mu nechybí ani pořádné tělo a strukturo, to...
Výstřední Ryzlink rýnský, výlet za dobrodružstvím, mimo komfortní zónu, na vrchol skály. Macerace na slupkách je na začátku jeho cesty, pak zpomalí a dopřeje si dlouhé dva roky...
A tady máme jednu expresivně aromatickou záležitost od Oty Ševčíka. Odrůdy kvašeny se rmutem po dobu 20 dní samostatně, použit akátový sud, kupáž až po kvasu, odrůdy byste...
Po velice úspěšném loňském ročníku se oranžová Pálava od Donatusu vrací na scénu - tentokrát s nižším alkoholem a v lehčeji pitelné podobě. Hrozny pochází ze dvou obcí, ty...
Jedním slovem - zážitek. Komplexní, hluboký a strukturovaný. Herzánovi a jejich kvevri vína už asi dobře znáte, ale tohle se dostává ven teprve nyní. Jedná se o Veltlínské...
Jste připravení na jednu bestii? "The Beast" vzniklo jako pracovní název pro cuvée třech odrůd - Sauvignonu, Tramínu a Chardonnay. Přestože tohle víno prošlo ve vinařství mnoha...
Hravá a aromatická směs hroznů Pálava (PAL) a Ryzlink vlašský (AŠÁK) -. Měsíc macerováno na slupkách, poté víno zrálo 11 měsíců v akátových sudech. Minimální síra před...