Tramín z oblasti Konice – Kraví hora. Macerace 12 hodin na slupkách. Fermentovalo a zrálo ve francouzských dubech o objemu 225 l a 500 l. Žádná filtrace, žádné čiření, žádná...
Fossilex je blend Chardonnay, Ryzlinku rýnského a Tramínu z oblasti Tasovice – Stará hora. Macerace 12 měsíců na slupkách v moravských amforách. Zrálo ve francouzských dubech....
Vyrobeno z Ryzlinku rýnského a Ryzlinku vlašského z terroiru Dyjákovičky – U sklepů. Přímo lisované hrozny. Víno fermentovalo a zrálo v rakouském akátu a francouzských dubech....
Pinot Noir z terroiru U Hájku v Dobšicích. Semikarbonická macerace celých hroznů po dobu 10 dní v dřevěných nádobách. Zrálo ve francouzských dubech. Žádná filtrace, žádné...
Minerálně-šťavnaté cuvée odrůd Pinot Noir, Frankovka a Ryzlink Vlašský. Hrozny byly šlapány nohama a následně víno spontánně kvasilo a zrálo 12 měsíců společně se slupkami a...
Jestli nehledáte prvoplánový "saviňonek", ale pořádně nadupané víno, které jde do úplného extrému hledání odrůdovosti, tuto bombu pd Jérôma Saurigny z Loire nesmíte...
Kdo dělá jedny z nejvěhlasnějších Cheninů v Anjou na Loire? No přeci Jérôme Saurigny! Jeho Chenin má takový náboj, balanc a svěžest, že se tomu ani nechce věřit. Po sběru...