Tak tento Pinot Noir od Jakuba Herzána z Kobylí je velká nádhera! Lehké červené, které si nejlíp vychutnáte lehce vychlazené, a tak nejvíc vynikne jeho šťavnatost připomínající...
Ryzlink vlašský z trati Kukvička v Josefově, kde taky má Petr Marady své vinice. V chuti je velice svěží a lehký s příjemnou kyselinou, převažují ovocné tóny zelených jablek a...
Jak si udělat den perfektní? Jeden z receptů je otevřít si láhev tohoto svěžího cuvée několika verzí Muškátu a Sauvignonu Blanc z rakouského Burgenlandu. Fanoušci herbálně...
Velká dávka nazrálého Tempranilla! Plné intenzivní červené z regionu Rioja, které si zachovalo svůj živý charakter díky zrání pouze v betonových nádobách. V chuti čekejte nálož...
Bílá Rioja také stojí za ochutnání. Tempranillo blanco, bílá mutace klasického Tempranilla, byla objevena koncem 20. století právě v tomto regionu, kde postupně získala na...
Ať žije Furmint! Třeba tento bez přidané síry byste si neměli nechat ujít. Po sběru a rozšlapání biodynamicky pěstovaných hroznů se nechal mošt 5 dní macerovat na rmutu, pak...
Hárslevelü macerované dva týdny na slupkách, komplet bez síry, zrání ve velkých starých dubech, už teď to zní super, ne? Jde o naše nejoblíbenější Horstovo víno - Goré. Těšte se...
Krásný ovocný rosé sekt od jihomaďarského biodynamika Horsta Hummela! Najdete v něm 50% Pinot Noir a 50% Portugieser, který zpracoval tradiční metodou sekundární fermentace v...
Mariottiho naturální a nefiltrované frizzante Smarazen už asi znáte! Kombinace Trebbiano a Malvasia ze 100 let starého vinohradu umístěného několik stovek metrů od pobřeží...
CARA, šarmantní oranžové víno o kterém Manuel mluví jako o svém burgundském cuvée, no tak trochu! Perfektní zpracování Pinot Blanc a dvou piwi odrůd - Bronner a Souvignier Gris...