Prý klasický Riesling, možná tak klasický ve stylu Marto! Po fermentaci zrál 1 rok ve starých velkých dubových sudech, kde se nechal ležet bez dolívání, což vedlo k poměrně...
Leč jméno říká cuvée, jde o 100% Riesling z výrazně kyselých půd, které pro něj Martin považuje za zajímavější než vápenec. V jeho chápání je Riesling víc Gamay než Pinot Noir,...
Nádherný energický bílý blend z Rheinhessenu. Část odrůd macerovala na slupkách, část se lisovala ihned po sběru, pak každá zvlášť zrála na hrubých kalech ve starých dubových...
Lehký a velice příjemně pitelný "šeďák" od sympaťáka Petra Marady z Mikulčic. Můžete čekat tóny medu, bezového květu a zelených jablek. Spontánní fermentace, zrání na jemných...
Čistý, jiskrný a extrémně "veltlínový" Veltlín od Nibiru z Kamptalu. Žádné experimenty, prostě kvalitní biodynamické hrozny, spontánní fermentace, 9 měsíců v nerezu a je to. V...
Jiskrný a nesířený Riesling z trati Načeratický kopec na Znojemsku. Hrozny byly šlapány nohama a potom ležely 12 hodin na slupkách a třapinách. Víno následně spontánně...
Rozšířili jsme nabídku štýrské biodynamické legendy Ploder-Rosenberg! Z bílých vín u nás přistál i Gelber Muskateller neboli Muškát žlutý. Pouhých 9% alkoholu z něj dělá...
Výjimečné oranžové víno od biodynamické legendy Franze Strohmeiera z rakouského Štýrska. Převážně Sauvignon Blanc (90%) s trochou bílého Pinotu, Muskateller a Chardonnay. Vše...
Nesířené a energické cuvée Pinot Blanc a Chardonnay, exploze čistých ovocných chutí v jedné láhvi! Aroma je svěží a intenzivní s minerálně-kouřovým nádechem. Chuť pak šťavnatá s...
Čistá podoba Veltlínského zeleného - jedné z nejtradičnějších středoevropských odrůd. Po sběru následovala spontánní fermentace a několikadenní macerace na slupkách, což...
"VRONSKI je slovanský kavalír s francouzskou výchovou a zvyklostmi." Tak o tomto slovenském Sauvignonu mluví ve vinařství a my je naprosto chápeme. Odrůda původem z Francie, ale...
Veltlínské zelené se vším všudy. Základem tohoto vína byly krásně vyzrálé hrozny, které se nechaly v moštu den macerovat. Následovala spontánní fermentace a 11 měsíční zrání na...