K této odrůdě má István Bencze poměrně zvláštní vztah. Na jednu straně s ní chce ve vinařství pracovat, ale zároveň chce, aby výsledek zapadal do jeho stylu, který člověka po...
Má to hloubku, má to sílu, má to věk! Řeč je o Frankovce "Spatz" od Horsta Hummela. Tato parádní záležitost vznikla v ročníku 2013, jde tedy o téměř 10 let staré víno, které je...
Ať žije Furmint! Třeba tento bez přidané síry byste si neměli nechat ujít. Po sběru a rozšlapání biodynamicky pěstovaných hroznů se nechal mošt 5 dní macerovat na rmutu, pak...
Hárslevelü macerované dva týdny na slupkách, komplet bez síry, zrání ve velkých starých dubech, už teď to zní super, ne? Jde o naše nejoblíbenější Horstovo víno - Goré. Těšte se...
Krásný ovocný rosé sekt od jihomaďarského biodynamika Horsta Hummela! Najdete v něm 50% Pinot Noir a 50% Portugieser, který zpracoval tradiční metodou sekundární fermentace v...
Tohle je nádherná ukázka Ryzlinku vlašského z vulkanického podloží! "Olasz", jak mu v maďarsku přezdívájí, jde většinou do šťavnatých tónů, tady se kromě nich projeví i lehce...
Kdo by neměl rád Furmint a ještě k tomu bez síry! Tato typická maďarská odrůda se v posledních letech dostává do popředí a to i v rámci světa naturálních vín. v Somló z ní...
Tento šťavnatý pét-nat v sobě kombinuje Ryzlink vlašský a Chardonnay z biodynamických vinic maďarského regionu Somló. Tohle je to pravé osvěžující pití s tóny tropického ovoce a...
Nesířené lehce macerované cuvée ze Somló, které šlo pod korunku, a tak si udrželo výrazně svěží chuť. Najdete v něm Vlašák (60%, přímé lisování celých hroznů), Tramín (10%,...
Znáte Hárslevelü? Tato autochtonní maďarská odrůda má parádně ovocný charakter, nám připomína třeba české Neuburské. V této nefiltrované a nesířené verzi si navíc udrží...